Argentine here we are!
Hallo allemaal!
Zo te horen is het weerin Nederland nog steeds koud, ijzig en ligt er nog een pak sneeuw.
Ondertussen genieten wij weer volop na een aantal dagen regen in het zuiden van Chili, van de zon.
Na Lanco zijn we afgereisd naar Puerto Montt als tussenstop om vanuit daar naar Patagonia te gaan. Een aantal dagen hebben we doorgebracht in een klein dorpje genaamd Hornopiren. De regen kwam helaas met bakken uit de lucht vallen waardoor we weinig hebben kunnen zien van deze schone natuur. We werden er depri van!
Daarom zijn we na een paar dagen snel vertrokken naar Argentinie. Het was voor ons een bijzondere busreis, we zijn lopend de grens over gegaan midden in de bergen, ook een hele ervaring. In bariloche aangekomen ontmoeten we nederlandse jongen in een restaurant en hij vertelde over een heel mooi hostel dat voorheen een hotel was op de 10e verdieping met een prachtig uitzicht over het stadje Bariloche en een prachtig meer. Hij heeft niets teveel gezegd. We zijn met z´n 3tjes opgetrokken, gezellig wezen stappen en we hebben een paar dagen geleefd als echte bourgondiers, heerlijke culinaire hoogstandjes gemaakt in de comfortabele keuken van ons hostel.Omdat ook Patagonia zich in Argentinie bevindt besloten we om het gebied per mountainbike af te door te crossen. We hebben met z´n 3t jes een fenomenale mooie route afgelegd langs meren, bergen en weilanden gedurendede hele dag. Lekker lunchen met borrelhapjes op een bergtop. De bergen opklimmen was loeizwaar maar eenmaal aangekomen op de top konden we met een snelheid van 60kilometer per uur weer naar beneden racen. We vonden deze ervaring zo geweldig dat we hebben besloten om dinsdag met z´n 3tjes een tocht van 140 km gedurende 3 dagen te gaan afleggen met de mountainbike bepakt met volledige uitrusting om s´nachts te camperen in de bergen. Dus dat wordt genieten!
We hopen dat het weer voor jullie wat beter gaat worden.....!
Tot snel....
geweldig dames om dit weer te lezen,wat zullen jullie een condititie hebben bij terugkomst.blijt genieten en dikke kus.
Vet daar dus...
Maar 140 km in 3 dagen?:O
Da word hard, 20 km per uur , +/- 8 uur per dag. Komt wel goed zus.
Groeten Broer
Hallo meiden,
Klonkt inderdaad geweldig. Wordt wel heel hard werken, geniet ervan!
Liefs, Diana
Hoi Meiden,
Heel veel plezier met de fietstocht!
Misschien kun je als je terug bent een keer chileens koken. ben erg benieuwd namelijk.
Liefs Yuri & Sandra
Hey meiden, wat klinkt dat weer goed..
Dus aan beweging niks tekort merk ik.
't Is hier idd weer sneeuw, nu ook weer, heel dunnetjes, maar het blijft sneeuwen. Blehhh!! Mooi, maar de meeste mensen zijn het toch wel beetje zat.
Op naar de zomer maar hé..
De foto's zijn weer mooi!!
Have fun!!! Liefs Heidy
dat is echt genieten!!!
en ik geniet via de verhalen en goto´s mee!!!
goto´s moet natuurlijk foto´s zijn!hihi
Hallo dames, geweldig wat jullie allemaal beleven echt top. Ik denk dat jullie, als je weer thuis bent, kunt beginnen met het schrijven van memoires.Nog veel plezier en een veilige vakantie